دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

آیت‌الله رئیسی:کنترل قیمت‌ها در نوروز و رمضان ضروری است

رئیس جمهور امروز در جلسه هیأت دولت نظارت بر بازار و کنترل قیمت‌ها به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را ضروری دانست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 27
کد خبر: ۱۲۷۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور تاکید کرد: تحرک دولت نباید منحصر به تحرک وزرا و معاونانشان شود، امیدآفرینی و امیدافزایی در جامعه در گرو فعالیت و تلاش همه کسانی است که در دولت خدمت می‌کنند. آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز یکشنبه در جلسه هیأت دولت با بیان اینکه مدیریت اقتضاء می‌کند همه اجزای سازمان اداری همراه و همدل باشند، افزود: تحرک دولت نباید منحصر به تحرک وزرا و معاونانشان شود. امیدآفرینی و امیدافزایی در جامعه در گرو فعالیت و تلاش همه کسانی است که در دولت خدمت می کنند.
رئیس جمهور با اشاره به گزارش وزیر نیرو درباره میزان ذخایر آبی کشور، بر لزوم رعایت الگوی مصرف صحیح تأکید و دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرد ضمن تعیین الگوی صحیح مصرف آب و برق، فرهنگ‌سازی در این زمینه را مورد توجه قرار دهند.
آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود، ارائه گزارش عملکرد اقتصادی دولت را امری ضروری دانست و اظهار داشت: شبهات باعث ایجاد گره ذهنی برای مردم می‌شود و اگر به موقع به شبهه‌ای پاسخ داده نشود، گره‌های ذهنی افزایش یافته و تبدیل به مسأله می‌شود.
رئیس جمهور، نظارت بر بازار و کنترل قیمت‌ها به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را ضروری دانست./پایگاه اطلاع رسانی دولت

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار